homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posterior mai "bombat" :D-2

#20 2009-02-23 14:52:32

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: posterior mai "bombat" :D

poate isi face si implant de neuroni intre timp big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#21 2009-02-23 21:07:10

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

neuroni sigur ii trebuiesc..auzi tu siliocon in posterior rotfl pai poate ii e greu lu simonica sa se duca la sala sa depuna efort rotfl      si...tocmai am terminat prima mea sedinta de 8 minute buns acum in fata pc-ului:) e f greu te oboseste mult..mi s-au pus carcei..uff  dar sper sa merite big_smile

Ultima oara a fost editat de deea03 (2009-02-23 21:07:46)

#22 2009-02-23 21:12:34

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu m-am plictisit repede de 8minute buns,abs sau legs.ma plicitseam enorm knd asteptam sa tin pasul cu mr ala.asa mai bine trantesc acolo niste genoflexiuni si abdomene si scap mai ieftin big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#23 2009-02-23 21:13:51

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

blueeyes a scris:

blue_ellf a scris:

fac o mica paranteza. am citit intr-un ziar, cancan cred, ca simona "sexuala" rotfl vrea sa-si puna silicon in posterior...penibil...

I-auzi! Extensie de c*r  rotfl

are aia o celulita groaznica!am vazut'o intr'o emisiune...si cand ii imbracata zici ca'i dezbracata diablo

#24 2009-02-23 21:14:27

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

eu nu ma plictisesc ca dureaza putin.. big_smile si cred ca da si rezultate ca simt cum mi se incordeaza muschii... e destul de obositor sper sa ma tina cat mai mult cheful asta de exercitii lol

Publicitate

loading...

#25 2009-08-21 10:13:15

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

Am gasit pe blogul unei tipe care este sportiva wink) big_smile

Trucuri zilnice pentru un posterior de nota 10
Din experienta mea, prima parte a corpului unei femei care se deterioreaza cu trecerea anilor este posteriorul. Este de altfel si zona corpului unei femei fara de a carei perfectiune barbatii nu vor da pe ansamblu nota 10 never. Adica degeaba sunt picioarele lungi, sanii mari, rochia Valentino si machiajul perfect, daca mai tarziu cand te dezbraca arati ca draku' de la spate... 9 poate o sa-ti dea la aspectul fizic, dar fara fund ok, never 10. Da, poate te gandesti ca esti cu el de 10 ani si nu mai conteaza. Cel mai gresit, nu stii niciodata ce-ti rezerva ziua de maine. Sau ca stapanesti arta sexului si ca-l zapacesti de nu mai stie de el. Crede-ma, la un moment dat tot da cu ochii de fundul tau lasat cu celulita, si gata cu zecele. Iar noi vizam "magna cum laude", right?

Nu va grabiti sa ma contraziceti, argumentand despre riduri, burti revarsate, colacei in jurul taliei sau sani lasati, cum ca ar fi mai importante decat posteriorul. Si acestea sunt neplacute, insa apar in general DUPA ce fundul deja nu mai e bun de aratat.

Cu acesta gandire in spate de ani de zile, eu am acordat intotdeauna toata atentia acestei zone. Pe langa sportul organizat la sala sau alergatul in parc (activitati pe care nu le practic zilnic), eu fac de vreo 10 ani doua tipuri de exercitii pentru fesieri aproape zilnic, in orice moment al zilei, IN TIMP CE FAC ALTCEVA. Mai exact: un exercitiu il fac in timp ce merg, iar celalat in timp ce stau jos.

Rezultatele sunt extraordinare si testate de mine de atatea ori. Au fost perioade cand nu eram foarte incantata de aspectul posteriorului meu, uitasem si de aceste exercitii, nu aveam timp sa merg la sala, insa mi-am reamintit si am inceput sa le fac, iar nici dupa 2 saptamani rezultatele erau uimitoare. Asa ca m-am gandit sa va impartasesc si voua, ca sa va ajute, macar in perioadele in care nu va permiteti sa faceti sport organizat.

Hai s-o luam cu inceputul: dusmanii complementari nr. 1 ai deteriorarii posteriorului sunt: sedentarismul (ca doar pe fund stam cu orele pe scaun la birou, in masina, la masa, la cafenea, la tv, oriunde, oricand) + alimentatia gresita. Despre alimentatie am tot scris, asa ca sa atacam celalalt dusman: statul prea mult jos pe scaun duce la lipsa circulatiei optime in zona fesierilor, si de aici doar un pas pana la fundul lasat si cu celulita.

Primul exercitiu

Indiferent daca merg in birou 5 m sau merg pe strada 2 ore, fac acest exercitiu. Mai precis: cand pui un picior in fata sa pasesti, contracti, strangi fesierul celuilalt picior care a ramas in urma, iar asta la fiecare pas. Atentie sa nu aveti haine mulate, ptr. ca se va vedea si veti atrage atentia, evident in mod negativ. Daca mergeti pe strada si totusi aveti haine mulate, e bine sa pozitionati o geanta in spate sau o haina legata la mijloc, ptr. a masca. Altfel asteptati-va la comentarii neprietenoase.

Al doilea exercitiu

Cand stau pe scaun la volan, in birou, etc. strang pe rand fesierii, numarand: de 3 ori la un fesier, de 3 ori la celalalt, 10-10, 50-50, etc. Ritmul vi-l stabiliti singure. Cu timpul am ajuns sa numar fara probleme in timp ce conduc si fac manevre complicate in trafic. Dar nu e necesar sa numeri, insa trebuie sa ai grija sa faci cam acelasi nr. de contractii la ambii fesieri. Daca faceti acest exercitiu in timp ce stati la birou, in autobuz sau locuri publice, atentie sa aveti o geanta sau o haina in brate, iarasi ptr. a obtura zona soldurilor, ptr. ca altfel veti atrage extrem de tare si neplacut atentia cu o batzaiala de neinteles (sau gresit inteles...) de ceilalti si nu cred ca asta vreti.

Inca 3 sfaturi:

1. cand stati jos optati ptr. o suprafata moale, gen scaun cu perna (in contact cu o suprafata tare, se vor crea pe posterior zone in care sangele nu mai circula deloc, aka mediu prielnic ptr. celulita)

2. nu stati cu orele asezate, folositi orice ocazie sa va ridicati si sa faceti cativa pasi; la birou fiti prima care sare sa duca o factura la et. 3 la contabilitate, evident pe scari, nu cu liftul; in avion sau la restaurant faceti din cand in cand cate o plimbarica fara treaba la toaleta

3. masati prioritar cat va permite timpul zona fundului la dus cu ambele maini dupa ce v-ati dat cu gel de dus, ptr. a aluneca mai bine mainile pe piele; repetati masajul dupa dus cu crema de corp (de preferat ulei, ca aluneca si mai bine mana), insistand iarasi pe fesieri, comparativ cu alte zone ale corpului.

Orice forma de sport practicata regulat sau masaj de specialitate sunt mult mai eficiente pentru un posterior ok, insa aceste mici trucuri facute zilnic de-a lungul anilor de zile, vor face diferenta peste ani de zile.

Daca incercati metodele mele, va rog trimiteti-mi si mie un feedback dupa o perioada cum a mers si daca ati avut rezultate!

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#26 2009-08-21 15:32:57

ada2910
Full member
Inregistrat: 2008-07-13

in general un posterior bombat este din nastere. sunt unele tipe care au un posterior foarte plat si indiferent cat de multe exercitii ar face acesta nu vrea sa "creasca" asa cum ar trebui. Exercitiile sunt bune pentru tonifiere in primul rand.

Iar ca sa va amuzati o sa va povestesc o faza. Pe vremea cand vindeam lenjerie intima, am facut rost de niste chiloti/boxeri pentru femei care in partea dorsala aveau 2 bureti (pentru a face un dos bombat sub haine) lol, bineinteles ca l-am incercat si eu pentru amuzament, aratam de parca eram J.Lo la patrat, ziceai ca sunt moby dick esuat lol....aratm oribil un fund monstros de bombat si de mare lol iar eu fiind destul de slaba, va imaginati voi cum aratam.

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#27 2009-08-24 08:56:05

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

ada2910 a scris:

in general un posterior bombat este din nastere. sunt unele tipe care au un posterior foarte plat si indiferent cat de multe exercitii ar face acesta nu vrea sa "creasca" asa cum ar trebui. Exercitiile sunt bune pentru tonifiere in primul rand.

Iar ca sa va amuzati o sa va povestesc o faza. Pe vremea cand vindeam lenjerie intima, am facut rost de niste chiloti/boxeri pentru femei care in partea dorsala aveau 2 bureti (pentru a face un dos bombat sub haine) lol, bineinteles ca l-am incercat si eu pentru amuzament, aratam de parca eram J.Lo la patrat, ziceai ca sunt moby dick esuat lol....aratm oribil un fund monstros de bombat si de mare lol iar eu fiind destul de slaba, va imaginati voi cum aratam.

rotfl2 vreau si eu boxeri din aia

kapitulation

#28 2009-08-24 14:18:28

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

habar n`aveam ca exista astfel d chilotei pt fete...stiam k a facut botezatu pt baieti (sa le mareasca traista big_smile ) dar pt fete nu stiam....interesant....ca si la sutien push up...asa si la fundulet

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#29 2009-08-24 17:48:40

in_love
Full member

ati aflat cat costa?chiar sunt interesata

ada zi-mi te rog de unde-i pot cumpara big_smile

kapitulation

#30 2009-08-24 17:52:19

ada2910
Full member
Inregistrat: 2008-07-13

in_love a scris:

ati aflat cat costa?chiar sunt interesata

ada zi-mi te rog de unde-i pot cumpara big_smile

scumpa chiar nu stiu de unde ai putea sa gasesti....asta se intampla acum cativa ani pe vremea cand ma mai ocupam si cu vanzarea de lenjerie intima (stiu ca proveneau din Italia) dar mai multe detalii nu iti pot da, sorry...  si credeti-ma pe cuvant...chiar nu merita, fac un fund imens si oribil - adica lasat nu stiu cum naiba dar nu era efectul scontat...

poate acum au aparut altii ceva mai improved...dar nu stiu...

PS: daca aflu ceva dau de stire. poate gasim ceva pe net

cautati ne net dupa : Foam Booty Panty, Butt Lifter Panty Girdle

http://www.siliconebody.com/Before-After

sper sa nu fie pb ca am pus niste link-uri aici. daca e bai, rog moderatoarele sa-l stearga.

Ultima oara a fost editat de ada2910 (2009-08-24 17:58:57)

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#31 2009-08-24 17:57:25

in_love
Full member

multumesc ada puss

kapitulation

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.